Sisältöön »
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa

Yhteystiedot

Yleistä Lounais-Hämeen kotiseutukirjailijat -tietokannasta

Tietokanta esittelee alueella asuneita ja siitä kirjoittaneita kirjailijoita sekä kokoaa yhteen ja nostaa esiin teoksia, joiden kautta lukijalle avautuu erilaisia näkökulmia Lounais-Hämeeseen. Mukana on siten runsaasti kirjallisuuden eri lajeja romaaneista kuvateoksiin ja tutkimuksiin.

Miten haet tietokannasta »

 
Nainen lukee kirjaa
 

Pikahaku

 
 

Tietokannan sisältö ja hakutoiminnon käyttö

Tietokanta sisältää kirjailijoiden henkilötietoja ja mahdollisuuksien mukaan heidän omia kuvauksiaan kirjoittamisesta sekä suhteestaan Lounais-Hämeeseen. Kirjoittajien tuotannosta on esitelty tarkemmin ne teokset, jotka sisällöltään liittyvät ko. seutuun tai, jotka on kirjoitettu tekijän asuessa siellä. Kuvat kirjailijoista ja teosten kansista ovat useimmiten nähtävissä esittelyjen yhteydessä. Tiedot kirjoittajista ja heidän tuotannostaan on julkaistu asianosaisten luvalla.

Tietokannasta voi hakea tietoa kirjailijan, teoksen, lounaishämäläisen kunnan tai kirjallisuuden lajin mukaan. Kirjailijoiden esittelyissä on linkit viitetietoihin heidän teostensa saatavuudesta Louna-kirjastoissa.

 
 

Lounakirjastojen yhteystiedot

 
Forssan kaupunginkirjastoHumppilan kunnankirjastoJokioisten kunnankirjastoTammelan kunnankirjastoYpäjän kunnankirjasto
 
 

Palaute ja ideat

Palaute ja kehittämisehdotukset ovat tervetulleita. Täytä lomake tai ole yhteydessä sähköpostilla. Myös kuntien kirjastonjohtajat ottavat vastaan palautetta ja antavat lisätietoja.

 
Jätä tämä tyhjäksi